M
loading...
Hej, mit navn er Magdalena
Kreativitet ligger naturligt til mig, jeg er altid blevet inspireret af alt det, der befinder sig omkring mig. Jeg forsøger at udnytte min evne til at skabe forandring gennem kreativitet og ved hele tiden at udfordre mig selv.
Min fotograferingsrejse begyndte med at tage billeder af andre mennesker, som jeg stadig synes er spænde. Kan godt lide at få dig til at føle, som den bedste version af dig selv. Jeg har altid været tiltrukket af naturen og følte en dyb forbindelse til den, hvilket førte til at jeg elsker udendøres fotosessions. Jeg er altid opmærksom på at gøre alt hvad der skal til for at du, føler dig komfortable foran kameraet, så der kan fanges smukke øjeblikke.

Min personlige blog

Jeg er eventyrlysten og elsker nye oplevelser, derfor prøver jeg så ofte som muligt, at rejse rundt i verden med mit kamera.
Du er velkommen til at kigge forbi min blog

Tak for besøget

address:
Solrød Strand, Danmark
phone:
Visit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Instagram