M
loading...

Parga – By med ø stemning

november 23, 2022

Ideer til Aktiviteter

  • Venetianske borg
  • Byen Anthousa
  • Lichnos beach

Vores lille familie har haft brug for en afslappende ferie med fokus på hygge, strand og afslapning. Planen var at tage til en ø, men destinationen på den spontane afbudsrejse blev Parga, Grækenland. Pargas beliggenhed er ved vandet og der er et varierede kystlandskab med småøer og bugter, hvor den skarpe bysilhuet skaber en illusion af en ø. Altså fastland med ø stemning!

Lemon Tree hotel

Vi boede på Lemon Tree hotel i en ét værelses lejlighed men balkon. Ikke luksus, men lidt oase vibe, og kun 300m til havnepromenaden. Der var kun pensionister på hotellet, så massere af stilhed og ro. Når Aya tog sin lur, var der afslapning på balkonen og Svømning i poolen.

Havnepromenade

Vi har gået en del ture langs den farverige havnepromenade med de mange restauranter, hvor stranden befinder sig. Maden og shoppingoplevelsen var overordnet skuffede. Rigtig turistfælde mad, i forhold til hvad vi fik på vores tidligere græske tur. Heldigvis var det ikke vores primære mål med ferien, men derimod sol og en glad Aya på stranden. Vi fik dog et par lækre mad oplevelser alligevel, på Restaurant Baros og en lækker dessert på Cafe Geoker.

Venetianske borg

På toppen af Parga bjerget, med udsigt over byen kan man se den Venetianske borg. Den blev brugt som beskyttelse af byen. Det tager kun ca. 15 minutter at gå derop fra havnepromenaden. Man kan tage en piknik kurv med, eller spise på cafeen.

Visit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Instagram