M
loading...

København – Gå en tur i den enestående Botanisk Have

April 2020

I Københavns larmende og trafikfyldte gader, kan jeg altid finde ro, ved at gå en tur i den enestående Botanisk Have, som indeholder Danmarks største samling af planter.

 

Midt i Botanisk Have, ligger Palmehuset, et 16 meter højt drivhus. Når man står på terrassen har man en pragtfuld udsigt over haven. Palmahuset er en grøn oase, hvor der er plads til fordybelse, omringet af eksotiske og sjældne planter. Når du træder ind ad døren rammes du af naturens melodiske rolige lyde og den tropiske varme. Man føler at man befinder sig i en regnskov, væk fra Danmark og hverdagens bekymringer. Et magisk øjeblik som har gjort at jeg op til flere gange har besøgt netop dette sted. Der findes en romantisk hvid vindeltrappe, op til en rampe. Her har man mulighed for at gå rundt langs glastaget i 7 meters højde, blandt palmetoppe og nyde udsigten. Det er desværre ikke længer gratis at besøge palmehuset, men som noget nyt, har man nu også adgang til Sukkulent- og kaktushuset.


Se praktisk information: https://snm.ku.dk/praktisk-information/

Recent events
Smögen klippeparadis - lille ø på Sveriges vestkyst 
<span style="color: #000000;"><span style="font-family: Avenir;">Den maleriske Klippeø Smögen er den perfekte destination, hvis man vil opleve de karakteristiske svenske fiskerlandsbyer med farverige huse og det smukke klippelandskab langs farvandet.</span></span></p>
Sophienholm - Æstetisk sanseoplevelse
Mit føreste møde med Sophienholm var en æstetisk sanseoplevelse. Det så dejligt at finde sådanne oplevelser. Jeg var helt forelsket i den rustikke oase omringet af skønne planter. Allerede inden jeg drejer ind på P-pladsen ved Sophienholm og stillede bilen fra mig, var jeg kommet i en drømmende stemning.
Visit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Instagram