M
loading...
5 okt, 2023

Californien Roadtrip 

Hvem siger at en bryllupsrejse er lig med romantik og turkise oceaner med drømmestrande?

22 jun, 2022

Smögen klippeparadis – lille ø på Sveriges vestkyst 

Den maleriske Klippeø Smögen er den perfekte destination, hvis man vil opleve de karakteristiske svenske fiskerlandsbyer med farverige huse og det smukke klippelandskab langs farvandet.

14 sep, 2021

Sophienholm – Æstetisk sanseoplevelse

Mit føreste møde med Sophienholm var en æstetisk sanseoplevelse. Det så dejligt at finde sådanne oplevelser. Jeg var helt forelsket i den rustikke oase omringet af skønne planter. Allerede inden jeg drejer ind på P-pladsen ved Sophienholm og stillede bilen fra mig, var jeg kommet i en drømmende stemning.

18 maj, 2021

Vesterhavet – Rubjerg Knude og Løkken

Sommerferie ved Vesterhavet. Imponerende kystskrænt, tilsandede Rubjerg Knude og
lækker badestrand med de karakteristiske hvide badehuse ved Løkken.

27 apr, 2021

Boserup skov – Forår med anemoner

Boserup skov ligger kun 10 minutter kørsel fra Roskilde centrum og er en del af Nationalpark Skjoldungernes Land. Skoven har altid været en af mine favoritter på Sjælland. Området omfatter en smuk natur perfekt til vandreture. Der er shelter, bålpladser, grillpladser og den smukkeste udsigt ved Lerskrænten over Kattinge Vig og Ringøen. Om foråret er anemonerne Boserup Skovs, mest kendte seværdighed. Jeg elsker synet af de mange hvide anemoner, der dækker skovbunden. Skoven er barnevognsvenlig, så det er muligt at gå en tur på ’anemonesporet’ for alle.

2 jan, 2021

Dragør – En idylliske fiskerby

Oktober 2020 En af danmarks hyggeliste byer Dragør ligger kun en halv time fra København. Byen har små snævre gader og en rar landsby stemning, der bidrog til en idyllisk oplevelse, og lige det jeg havde brug for. Jeg var så heldig at jeg i fødselsdags gave af min mand, …

9 okt, 2020

Rebild Bakker Nationalpark- De fortryllende hedebakker

Rebild Hills offers the most beautiful hilly landscape. In late summer, the heather blooms with its purple carpet, which makes the area unique to admire.

18 aug, 2020

Himmelbjerget – Det ikoniske bjerg i Søhøjland

Himmelbjerget er et “ must se ” udflugtsmål, hvis man besøger og vil opleve Midtjylland. Bjerget blev frem til midten af 1800-tallet opfattet som Danmarks højeste punkt.

26 jul, 2020

Fur – Lille ø i Limfjorden

Den lille ø i Limfjorden, har det skønneste bakkede landskab.  På stranden kan man samle smukke muslinger og forsøge at lede efter forsteninger i de tydelige lag af aske og moler.

18 jul, 2020

Vester Mølle – Midtjysk natur ved Rørbæk sø

Rørbæk sø ligger ved Vester Mølle omgivet af fredede skove og bakket terræn, der indbyder til Vandreture. Egekrattene vokser overalt i landskabet og området er fyldt med spændende kulturhistorie indrammet af smuk og afvekslende natur.

2 jul, 2020

Karlstrup Kalkgrav – Solnedgang

Maj er ved at slutte og det er så dejligt at dagene er længere. Efter jeg har puttet og overladt datteren til min mand, kunne jeg tage kameraet og nå ud til solnedgangen ved Kalk graven. Der var kun få mennesker og det var dejligt at kunne gå en tur i ro, og se den farverige himmels refleksion i søen..

23 jun, 2020

Stevns klint – Flotte udsigt over Østersøen

Jeg kan kun anbefale at gå eller cykle på den cirka 20 km lange trampesti fra Rødvig til Bøgeskov. Turen byder på den flotte udsigt over Østersøen, hvor man undervejs kommer forbi bla. kridt- og kalkbrud, Stevnsfortet og Stevns Fyr.

7 jun, 2020

København – Gå en tur i den enestående Botanisk Have

I Københavns larmende og trafikfyldte gader, kan jeg altid finde ro, ved at gå en tur i den enestående Botanisk Have, som indeholder Danmarks største samling af planter.

6 okt, 2019

Parga – By med ø stemning

Pargas beliggenhed er ved vandet og der er et varierede kystlandskab med småøer og bugter, hvor den skarpe bysilhuet skaber en illusion af en ø.

27 jul, 2019

Roadtrip på det Græske fastland

Hvis man er til en kombination af smuk landskab, azurblå strande og antikke ruiner, så bliver man ikke skuffet, tværtimod

Visit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Instagram