M
loading...

Dragør – En idylliske fiskerby

Oktober 2020

En af danmarks hyggeliste byer Dragør ligger kun en halv time fra København. Byen har små snævre gader og en rar landsby stemning, der bidrog til en idyllisk oplevelse, og lige det jeg havde brug for.

Jeg var så heldig at jeg i fødselsdags gave af min mand, fik en ”get away” overnatning til Dragør Badehotel, med 4 retters menu. Dragør er en lille havneby, som ligger ved Amager, lige uden for København. Når man bevæger sig rundt mellem de flere hundrede år gamle bygninger i Dragørs gamle bydel, bliver man omgående taget tilbage til 1700-1800 tallet. Området er charmerende og bestående af 76 fredede ejendomme, med stråtag. Den Gamle By ligger lige ned til Dragør Havn, hvor man kan finde små, hyggelige restauranter og caféer. Dragør Badehotel er et lille stemningsfuldt hotel i gammel stil. Vi betalte lidt ekstra , for at få et premium dobbeltværelse med altan og havudsigt. Hotellet har sin oprindelige charme, men trænger til en kærlig hånd, hvilket kunne være årsagen til at hotellet kun har 3 stjerner. Vi var meget begejstrede for stemningen og den lækre mad.

Se de forskellige oplevelser her : her

Link til hotellet her her

 

Recent events
Californien Roadtrip 
Hvem siger at en bryllupsrejse er lig med romantik og turkise oceaner med drømmestrande?
Smögen klippeparadis - lille ø på Sveriges vestkyst 
<span style="color: #000000;"><span style="font-family: Avenir;">Den maleriske Klippeø Smögen er den perfekte destination, hvis man vil opleve de karakteristiske svenske fiskerlandsbyer med farverige huse og det smukke klippelandskab langs farvandet.</span></span></p>
Visit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Instagram