M
loading...
Rebild Bakker

Rebild Bakker Nationalpark- De fortryllende hedebakker

Juli 2020

Rebild Bakker byder på det smukkeste bakkede landskab. I sensommeren blomstrer lyngen med sit purpurtæppe, som gør området unikt at beundre.

På vejen tilbage til Sjælland, stoppede vi ved RebildPorten, Rebildvej 25A, 9520 Skørping. Hvilket er indgangen til Rebild Nationalpark, hvor der er en fin parkeringsplads. Vi fandt hurtigt ud af at området ikke er barnevogns venligt, på grund af hedebakkerne. Jeg var meget ærgerlig over vi ikke havde booket en overnatning i nærheden, da Nationalparken var fortryllende. Området har ekstraordinært meget lyng, der blomstrer om sensommeren. Når vores datter bliver ældre, skal vi helt sikkert tilbage, så vi kan opleve den lilla plante og den mest populær rute “Rebild Bakke ruten”. Ruten er lagt så man får set de smukkeste steder i Nationalparken. Smukke skønne udsigter, kilder, bakker, troldeskoven, og meget mere.

Find kort over Rebild Nationalpark her

Find mere om Rebild Nationalpark her

Rebild Bakker - rejse blog

Rebild Bakker - rejse blog

Rebild Bakker - rejse blog

Rebild Bakker - rejse blog

Rebild Bakker - rejse blog

 

Rebild Bakker - rejse blog

Recent events
Californien Roadtrip 
Hvem siger at en bryllupsrejse er lig med romantik og turkise oceaner med drømmestrande?
Smögen klippeparadis - lille ø på Sveriges vestkyst 
<span style="color: #000000;"><span style="font-family: Avenir;">Den maleriske Klippeø Smögen er den perfekte destination, hvis man vil opleve de karakteristiske svenske fiskerlandsbyer med farverige huse og det smukke klippelandskab langs farvandet.</span></span></p>
Visit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Instagram