M
loading...

Sophienholm – Æstetisk sanseoplevelse

September 2021

Mit føreste møde med Sophienholm var en æstetisk sanseoplevelse. Det så dejligt at finde sådanne oplevelser. Jeg var helt forelsket i den rustikke oase omringet af skønne planter. Allerede inden jeg drejer ind på P-pladsen ved Sophienholm og stillede bilen fra mig, var jeg kommet i en drømmende stemning.

Lige udenfor København ved Bagsværd Sø ligger Sophienholm Slot placeret i de smukkeste omgivelser. En af Sophienholms særlige kvaliteter skyldes den store landskabelige park, hvor man kan slå sig ned i græsset for en hurtig frokost med blikket vendt mod solens glitter i søens stille vand. På slottet er der kunstudstillinger året rundt, hvor der sættes fokus på relevante temaer og markante kunstnere. Der er også en lille cafe ude foran, hvor man kan nyde den vilde udsigt over Bagsværd sø. Til Sophienholm hører et orangeri med drivhuse, og den farverige Dahliahave, som var den støreste æstetisk optur.

Recent events
Californien Roadtrip 
Hvem siger at en bryllupsrejse er lig med romantik og turkise oceaner med drømmestrande?
Smögen klippeparadis - lille ø på Sveriges vestkyst 
<span style="color: #000000;"><span style="font-family: Avenir;">Den maleriske Klippeø Smögen er den perfekte destination, hvis man vil opleve de karakteristiske svenske fiskerlandsbyer med farverige huse og det smukke klippelandskab langs farvandet.</span></span></p>
Visit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Instagram