M
loading...

Vester Mølle – Midtjysk natur ved Rørbæk sø

Juli 2020

Vi er blevet inviteret til et midtjysk sommerhus af mine svigerforældre. Vi har en datter på 2 år, så det skulle være en hyggelig og børnevenlig ferie. Rørbæk sø ligger ved Vester Mølle omgivet af fredede skove og bakket terræn, der indbyder til Vandreture. Egekrattene vokser overalt i landskabet og området er fyldt med spændende kulturhistorie indrammet af smuk og afvekslende natur.

Vi har taget egen kano med, da der her er gode muligheder for at sejle. Hos Skjern Å, kan man eksempelvis leje Kanoer, redningsveste og padler. Jeg håbede på en kanotur i Danmarks længste vandløb, den smukke Gudenåen, men alt var desværre udsolgt, man skal sørge for at booke i god tid. Jeg har lovet mig selv at stå tidligt op en dag for at opleve morgendisen ved søen. Det var hårdt at vågne kl 4:30, og komme ud af sengen, men da jeg kiggede ud af vinduet kom der fart på. Søen så idyllisk ud, med morgendisen liggede, som en snehvid tåge i landskabet.

 

Kort over vandreture og faciliteter her 

 

 

 

 

 

 

Recent events
Californien Roadtrip 
Hvem siger at en bryllupsrejse er lig med romantik og turkise oceaner med drømmestrande?
Smögen klippeparadis - lille ø på Sveriges vestkyst 
<span style="color: #000000;"><span style="font-family: Avenir;">Den maleriske Klippeø Smögen er den perfekte destination, hvis man vil opleve de karakteristiske svenske fiskerlandsbyer med farverige huse og det smukke klippelandskab langs farvandet.</span></span></p>
Visit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Instagram