M
loading...

HELLO

Fotografering har altid haft en særlig plads i mit hjerte, lige siden jeg købte mit føreste spejlreflekskamera. At fange øjeblikke og bevare dem for evigt virker fascinerende. Lige så store kærlighed har jeg også for at udforske og opleve verden. Det er dyrt at rejse, så jeg bruger en del tid på at undersøge og planlægge. Jeg vil helst ikke gå glip af noget ! Her på bloggen samler jeg mine bedste rejseminder og deler dem, så du kan blive inspireret til at tage på dine egne eventyr !

Seeing the World, Through the Eyes of My Lens

Jeg rejser primært med min familie eller venner. Dog er der tidspunkter på turen, hvor jeg begiver mig alene ud med mit fotoudstyr. Det er min tid til fordybelse, hvor jeg kan lade tankerne flyde og vandre rundt lige, hvor det passer mig. Jeg minder mig altid om at sætte stor pris på nuet. Suger det hele ind til mig og nyder den smukke udsigt, vejret, følelsen og stemningen rund omkring mig.

Seneste rejseoplevelser

5 okt, 2023

Californien Roadtrip 

Hvem siger at en bryllupsrejse er lig med romantik og turkise oceaner med drømmestrande?

22 jun, 2022

Smögen klippeparadis – lille ø på Sveriges vestkyst 

Den maleriske Klippeø Smögen er den perfekte destination, hvis man vil opleve de karakteristiske svenske fiskerlandsbyer med farverige huse og det smukke klippelandskab langs farvandet.

14 sep, 2021

Sophienholm – Æstetisk sanseoplevelse

Mit føreste møde med Sophienholm var en æstetisk sanseoplevelse. Det så dejligt at finde sådanne oplevelser. Jeg var helt forelsket i den rustikke oase omringet af skønne planter. Allerede inden jeg drejer ind på P-pladsen ved Sophienholm og stillede bilen fra mig, var jeg kommet i en drømmende stemning.

18 maj, 2021

Vesterhavet – Rubjerg Knude og Løkken

Sommerferie ved Vesterhavet. Imponerende kystskrænt, tilsandede Rubjerg Knude og
lækker badestrand med de karakteristiske hvide badehuse ved Løkken.

27 apr, 2021

Boserup skov – Forår med anemoner

Boserup skov ligger kun 10 minutter kørsel fra Roskilde centrum og er en del af Nationalpark Skjoldungernes Land. Skoven har altid været en af mine favoritter på Sjælland. Området omfatter en smuk natur perfekt til vandreture. Der er shelter, bålpladser, grillpladser og den smukkeste udsigt ved Lerskrænten over Kattinge Vig og Ringøen. Om foråret er anemonerne Boserup Skovs, mest kendte seværdighed. Jeg elsker synet af de mange hvide anemoner, der dækker skovbunden. Skoven er barnevognsvenlig, så det er muligt at gå en tur på ’anemonesporet’ for alle.

2 jan, 2021

Dragør – En idylliske fiskerby

Oktober 2020 En af danmarks hyggeliste byer Dragør ligger kun en halv time fra København. Byen har små snævre gader og en rar landsby stemning, der bidrog til en idyllisk oplevelse, og lige det jeg havde brug for. Jeg var så heldig at jeg i fødselsdags gave af min mand, …

Vejret

Oplysninger om klima og vejr i hele verden.

Pakkeliste

Women har lavet den ultimative pakkeliste til din ferie.

Landefakta

Landefakta og nyttige tip til din rejse.

Velkommen til min rejseblog! Min drøm har altid været at rejse rundt i verden og opleve nye ting, møde nye mennesker og udforske spændende steder. Det her er en personlige rejseblog, hvor jeg deler ud af mine rejseoplevelser, guides og fotos fra mine rejser rundt i verden.Fotografering har altid haft en særlig plads i mit hjerte, lige siden jeg købte mit føreste spejlreflekskamera. At fange øjeblikke og bevare dem for evigt virker fascinerende. Lige så store kærlighed har jeg også for at udforske og opleve verden. Jeg rejser primært med min familie eller venner. Dog er der tidspunkter på turen, hvor jeg begiver mig alene ud med mit fotoudstyr. Jeg elsker at være omgivet af smuk natur af enhver slags, men er også vild med både storbyer, byer med historiske bydele, småbyer, strande. Alle er mere end velkommen til at rejse med her og blive inspireret til sine egne rejser.

Visit Us On FacebookVisit Us On PinterestVisit Us On Instagram